Zo ontstaat zwarte drab in automotor en verwijder je het

Black Sludge (zwarte drab) ontstaat door een combinatie van korte met lange afgewisselde ritten, brandstof zonder of met verkeerde en een niet goed functionerende carterventilatie. De vervuiling mengt zich met de motorolie waardoor de olie zijn werkende functies verliest, cruciale oliekanalen verstopt raken en de smering stopt. Door de sterk met oplosmiddelen geconcentreerde MotorVac Motorolie Systeemreiniger toe te passen, wordt alle oude en vervuilde olie tijdens het aftappen uit de motor verwijderd.

carterpan-drab

MotorVac Motorolie Systeemreiniger breekt Black Sludge, aanslag en vervuiling af, scheidt ethanol-, water-, en oliemengsels en verwijdert plakkerige olierestanten van essentiële onderdelen. Zuigerveren die vastzitten zijn vaak de oorzaak van een hoog olieverbruik. MotorVac Motorolie Systeemreiniger voor dieselmotoren en benzinemotoren maakt de zuigerveren weer los en elimineert het olieverbruik als gevolg van vervuiling.*

Autobezitter, vraag uw autobedrijf om MotorVac Motorolie Systeemreiniger. Autobedrijf, biedt MotorVac Motorolie Systeemreiniger aan uw klant aan.

* MotorVac Motorolie Systeemreiniger repareert geen versleten motoronderdelen.

One Response to Zo ontstaat zwarte drab in automotor en verwijder je het

Laat een reactie achter