Over MotorVac

Van de huidige kleine motoren worden enorme prestaties verwacht, ze moeten echter ook nog zo zuinig én schoon mogelijk zijn. Oorzaken van vervuiling kunnen zijn; geen of slecht onderhoud en korte ritjes, maar ook de strenge milieueisen, biobrandstof, ethanol en downsizing (door de strenge emissienormen worden motoren kleiner en zuiniger met op zijn minst dezelfde prestaties) kunnen ervoor zorgen dat uw auto niet (meer) naar behoren presteert.

Standaard onderhoud voldoet lang niet altijd. MotorVac verwijdert de hardnekkigste vervuiling uit de motor en het brandstofsysteem van uw auto.

MotorVac ontwikkelt werkplaatsapparatuur en reinigingsmiddelen die verbrandingsmotoren, in- en uitlaatsystemen en brandstofsystemen van voertuigen inwendig schoonmaken en schoonhouden waardoor ze optimaal blijven presteren, het brandstofverbruik laag houden en kostbare reparaties worden voorkomen.

Door MotorVac producten regelmatig en preventief te gebruiken, voorkomt u problemen, pech en kostbare reparaties aan uw nieuwe, jonge en oude auto. MotorVac maakt autorijden goedkoper.

MotorVac werd in 1992 in Canada opgericht en heeft sindsdien veel kennis opgedaan in het reinigen, onderhouden en beschermen van verbrandingsmotoren en brandstofsystemen van voertuigen. Deze kennis past MotorVac toe in hun apparatuur en toevoegingen om de kilometerprijs van voertuigen zo laag mogelijk te houden en motoren optimaal te laten presteren en ze duurzamer te maken.

MotorVac producten worden door Snap-on Tools franchise dealers in Nederland en België geleverd aan merkonafhankelijke autobedrijven, merkdealers en specialisten. Autobedrijven die MotorVac producten gebruiken, kunnen automobilisten passend adviseren hoe zij hun auto zo lang en goed mogelijk in een optimale staat kunnen houden.

 

MotorVac motorreiniger